tirsdag 5. juli 2011

Facebook eller blogg....

...eller som Ole Brumm sier: "Ja takk, begge deler".
Etter at jeg kom inn på fb merker jeg at jeg popper innom der mye oftere enn innom bloggen.
Mye mer sosialt er det også, for der blir det som å prate med venner og kjente du treffer. På bloggen der sitter en og skriver det som faller en inn eller opptar en i øyeblikket. Om noen leser det en skriver vet en ikke så mye om. Det blir ikke den kontakten med de som eventuelt kommer innom bloggen.
Nå skriver jeg ikke blogg for å være så sosial heller da, mest for min egen del. Så kan jeg skrolle meg tilbake når det har gått en stund for å se hva jeg hadde på hjertet der og da.
Ikke kan en skrive så lange innlegg heller på fb som en ofte gjør på bloggen. Vel en kan sikkert gjøre det, men det blir helst korte setninger som i en vanlig samtale. Ofte skriver en på dialekta en snakker, tror det hadde blitt litt slitsomt å skulle skrive et langt innlegg på dialekt. Ikke er det sikkert at potensielle lesere hadde skjønt alt en skrev heller.
Så jeg tror bare jeg tar en Ole Brumm jeg:)

I dag he me haft einj fole fin dag her i fjora. Sola he stækt frå mæstå skjyfri hemmel, å temperatur'n kom hælt opp i 25°C utpå ettemiddaja. Då va de fole godt å finnje se einj skuggje å få svale se ne. I ga opp pottevaskinja so i planla i går, i slappa av på verandaa:)
I håpe at me fer månge flære sleke dage utette sommar'n.

Ha en fin dag i morgen alle som titter innom bloggen:)

9 kommentarer:

fru Sandeggen sa...

Hihi, jeg måtte konsentrere meg når jeg leste dialekta di!

Blogg og fb er så forskjellig at det nesten ikke går an å sammenligne. Nå bruker jeg ikke så mye tid på noen av delene for tiden, men i ledige stunder er jeg og lurker:) Desverre uten å kommentere som oftest. Litt synd, men..

krepsemor sa...

Jeg sier også ja takk til begge deler! Bloggen er bra å ha, og nesten som en dagbok. Der skriver jeg ned hva jeg sår, og linker til bilde av planta! Facebook er sosialt, der en treffer andre, og ikke bare hagemennesker =) Koselig begge deler!
Dere har så flott dialekt, syns jeg!
Ønsker deg en fin sommer!

potentilla sa...

Enig med deg. Prøver å skjerpe meg på kommentarer. Det er jo så hyggelig å få :)

Blomsterguri sa...

Lurer på om ikke du er fra samme fjora som i kjøm frå :-)Det blir ja takk begge deler her au!

Kirsten sa...

Hei Elsa.
Jeg har gitt opp blogginga :-(
Men koser meg med å lese andres blogger.
PS. Jeg finner deg ikke på FB...
God sommer.

RandiF sa...

Ikke jeg heller.....

Elisabeth sa...

Ja, takk begge deler, sier jeg.
Så du er på FB også, da burde vi jo bli venner så mye fine planter jeg har fått av deg oppigjennom årene ;)

Elsa sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Merethe sa...

Hei Elsa. Koselig at du stakk innom og la igjen en hilsen. Jeg synes blogging er en koselig syssel. Også er det så artig å lese andres blogger, særlig om slike ting som opptar meg...slik som hage f.eks. :)
God helg. Klem Merethe