lørdag 9. juli 2011

Lat lørdag....

Synes duskene på klematisen er så fine med den sølvgrå fargen.Peonen "Ginko Nishiki" blomstrer fint nå.Blåe og hvite storklokker. Se hvordan skodda har lagt seg i fjella.
.

Endelig har vi fått smake noen dager med sommer. Selv om sola ikke har stekt fra klar himmel har temperaturen vært fin. Et og annet regnskyllet har vi fått, men kjære vene - vi bor da på Vestlandet:) Så her hører skodde og regn med til sommerværet.
I dag har Silje slått plena, jeg har bare tatt noen bilder:) Ugresset dominerer fullstendig i hagen, jeg tror aldri jeg har sett så mye ugress noen gang. Det er ingen vits i å luke heller, her må det sprøytes skal en bli kvitt uvesenet. Så når staudene har blomstra ferdig så får jeg bare spa opp røttene og sette de i krukker kasser og sprøyte skikkelig.
.
Fikk mail fra Summer Hill Seeds her om dagen. Frøbestillinga mi er avsendt, så nå venter jeg i spenning. Bestilte litt forskjellig, men har funnet flere sorter jeg må bestille senere. Frøboksen begynner å fylles opp igjen, og jeg skal lage meg en frøliste så jeg har oversikten over hva jeg har.
Har bestilt og mottatt frø både fra Impecta og T&M tidligere i sommer. Noe ettårige og noen staudefrø. Jeg håper bare vi får en snillere vinter enn den vi hadde sist vinter.
.
Sommerens lesegleder er også i hus. Seks bøker ligger og venter på at jeg skal bli ferdig med boken jeg nesten er kommet til slutten på.
Nå roper husbonden på meg, og som den lydige hustru jeg er må jeg løpe:))
juhuu....

4 kommentarer:

Unknown sa...

Endelig litt tid til bloggbesøk igjen! Som du vet har jeg hatt travle uker. Nå er jeg på plass og storkoser meg. I dag har det vært "ørten" besøk på balkongen og jeg har også hatt en lat lørdag.

Neste helg reiser jeg til Mallorca for å lade batteriene. Der er jeg heldigvis garantert fin vær ;-)

Ønsker deg fortsatt fin helg og god sommer!

Marit sa...

Clematisfrøhoder er veldig dekorative, det synes jeg også. De gir liksom en ny blomstring. Ha en fin søndag!

Elisabeth sa...

Spennende-spennende. Og tusen takk for at du fant meg på FB ;) Gøy å ha blogg og plantevenner der også :)

TINS ROSE sa...

Du har en veldig koselig blogg. Vi har noen fine dager her, enn så lenge.

Klem TINTIN