mandag 4. juli 2011

En fin dag....


Fra Vanndamman i KristiansundUt mot havet. Hestskjæret fyr er med og loser skipa trygt i leia over HustadvikaDenne var ikke mye skvetten der den satt på rekkverket. Den er nok vant med turister der ute på Atlanterhavsveien.


Bildene er et lite glimt fra turen vi var på forrige søndag. Da kjørte vi Krifast, Kristiansund, den nye Averøytunellen, Averøya på kryss og tvers, Atlanterhavsveien og Bud. Mange stopp underveis, så det var nesten natta før vi var hjemme igjen. Bildebrikka på kameraet ble rimelig full før dagen var over.

I dag har jeg fått unna alt som jeg skrev i forrige innlegg. Drivhuset er rydda og vaska, planterommet er tømt for potter med både levende og døde planter, bestilling er sendt til Amazon.de, jeg har surfet etter frø og frøbestillinga er akkurat sendt over dammen til Summer Hill Seeds. Så nå har jeg så smått begynt å fylle opp igjen frøboksen.
Har fått frøsendinger fra Impecta og Thompson & Morgan tidligere i sommer. Det blir nok en bestilling til Summer Hill Seeds senere i høst også.

Været har vært fint idag, god temperatur og vindstille, så det har vært en veldig fin dag til å jobbe både i og utenfor drivhuset. Nå ligger skodda som et tak helt ned på tretoppene, men jeg håper den forsvinner i morgen for jeg har planer om en utedag med vasking av plantebrett og potter. Det er så godt å få holde på ute med sånt arbeide, da kan en bare søle i vei med vann. Pottene og plantebretta er alt det som ikke ble vasket i fjor høst, bare stablet vekk i drivhuset. Så da har jeg jobben nå...1 kommentar:

hildeg sa...

Fine bilder! Hva er det for en lekker rose du har i overskriften din?