torsdag 21. juli 2011

Regnvær, jazzvin og litt til....


Årets jazzfestival er i gang på Molde denne uka, men været frister slett ikke til noe besøk. Ihvertfall ikke slik som været har vært siste dagene. Da nyter jeg heller et glass med jazzvin hjemme i godstolen i selskap med en god bok. Vinen heter faktisk Moldejazz og skal være veldig god iflg. damen på polet.
Og boken jeg koser meg med er boken som ligger øverst på bokstabelen i forrige innlegg, "The Hour Before Dawn".
Jeg har forresten bestilt enda en bok fra Haugen Bok idag, nemlig "Arven" av Katherine Webb. Boken har fått god omtale, så jeg gleder meg til å lese den.
Ute er det bare sorgen, været minner mer om høst enn sommer. Grått, vått og 12,4°C, det er ikke mye å juble for akkurat. Og enda mer regn er det meldt til i morgen.
I går regnet det tidvis så det fosset over takrenna, det kom faktisk 12mm regn på ca 10 minutter i verste bygene. En skulle nesten tro overgartneren hadde gått løs med høytrykkspyler der oppe.
Jeg har planlagt høstens håndarbeide, hekleteppe i bestemorsruter. Fant en oppskrift på Drops Design på nettet. Desverre var det ingen forhandlere i nærheten her som hadde garnsorten som teppet skal hekles i, så da måtte jeg bestille på nettet fra en butikk som heter Hennes Fritid.
Gleder meg til jeg får garnpakken og får begynt på arbeidet. Dvs. det er bare fire uker til jeg drar til Kreta da, så det er ikke sikkert det blir noe hekling før jeg er tilbake derfra.
Krukken på bildet kommer fra Kreta, glassfisken kommer fra Atlanterhavsakvariet:)

Det var et lite livstegn fra en regnvåt Tresfjord. Ha en finfin kveld alle som titter innom:)

2 kommentarer:

krepsemor sa...

Så flotte gjenstander på bildet! Det hjelper faktisk med et godt glass vin og en god bok når været er så trist. Vi kjørte mot Molde i går i verste regnbygene, og det lynte rett foran bilen. Det var ganske uhyggelig mens det stod på.
Teppe i bestemorsruter er så koselig å holde på med. Passelig arbeid foran Tv`en =)
Ellers kan du jo tenke på Kreta-turen i regnværsbygene!
Ønsker deg en fin kveld!

Ruth sa...

Vi har samme været vi også. Det er til å grine av rett og slett. Men Kreta du, der må da vel solen skinne? Jeg var der en gang for mange år siden og har alltid ønskest meg tilbake. Mye fantastisk historie og så syns jeg folket der var helt fenomenale. Jeg hadde gått fra vesken min på en klubb (som sagt, veldig lenge siden) og eierne hadde kjørt øya rundt for å finne meg og levere den. Helt utrolig. :)

Man får trøste seg med at regn er bra for huden. Ha en koselig helg uansett. Gode bøker og god vin er en god trøst.