onsdag 8. juli 2009

....og enda noen flere

Muskatsalvien sår seg selv i hagen.

Rosen "Kalmar" kommer trofast. En herdig og sterk rose. Desverre ble bildet noe uskarpt.

"Rosarium Uetersen" kommer med masse blomster nå. Den har en tendens til å vokse mer i bredden enn i høyden.


"Rhapsody in Blue" trodde jeg ikke hadde klart vinteren, desto større var gleden da den begynte å skyte grønne skudd. Bak står rosen "Emilie"

"Trier" er en rose som ser ut til å tåle både hard nedklipping og flytting. Den er nydelig når den blomstrer med store klaser rene hvite blomster.
-
I dag har jeg hatt en ryddesjau i beda. Klippet ned avblomstrete stauder og fått fjernet en hel del ugress. Jeg har også satt på vannsprederen i flere timer.
Det var riktig godt jobbevær i dag med overskyet vær og ikke så høy temperatur.
I morgen får jeg fortsette med rydding av bed, for til helga skal det visst komme regn. Men så tørt som det er i beda nå så får nok sprederen settes på i morgen også.7 kommentarer:

orchis sa...

Ojojoj, må si jeg fikk veldig lyst på den Rhapsody in Blue.... :) For en farge!

Marit sa...

Flotte roser du har! Jeg som nesten ikke får rosene til å trives her har klart å få den 'Rapsody in Blue' til å leve her. Den er nydelig, spesielt som knopp.

Lunalei ;-) sa...

Jeg blir like imponert hver gang jeg er inne på bloggen din over hvor mye blomster du har!!! Du må ha en stor og deilig hage!

Hun som jeg lånte Øya hos, hadde The return også! Men den var bortllånt akkurat nå. Likte du den også???!

Det er overskyet hos meg i dag, så nå blir det male-inne-jobbing på meg!!!

Malingsklem fra Lunalu

Mia sa...

Rhapsody in Blue er jo bare så flott!! Blir bestandig like glad når jeg ser bilder av den.

Lene fra Lillehammer sa...

Du, den salvien var søt altså. Når det gjelder Rhapsody in Blue er den veldig spesiell synes jeg. Jeg har, eller hadde noen eksemplarer av den i hagen, men ihvertfall en av de er havnet i steinrøysa. Joda, de er flotte med en gang men jeg synes de blir litt stygge i fargen etter en stund. Men, jøsses, imponerende farge.
Heldig du som kan drive ute forresten, her har det striregnet i hele dag og det har vært kul umulig å drive ute. Men slik er det nå bare.
Klems til deg Elsa!

elle-melle sa...

Flotte roser du har, og jeg liker Rhapsody in Blue både som knopp og når den eldes, så her nok smaken forskjellig. Muskattsalvien sår seg her og, men den er flott når den står der med alle greinene fulle av blomster.

Trollstigen som du skriver om er et helt enormt flott stykke vei, med en natur uten sidestykke. Vi har kjørt der noen ganger og jeg blir helt svimeslått av beundring og ærefrykt eller hva jeg skal kalle det hver gang.

Elisabeth sa...

Wow, så mye lekkert du har!! Det kommer jo bare fler og fler bilder av vakre blomster,masse å glede seg over i din blogg.
Dufthelitropene jeg fikk av deg står i full blomst nå, og de dufter bare SÅ deilig! Nesten til å spise opp!!