torsdag 19. mars 2009

Regnvær og surfing på nettet

Dagen i dag har vært en våt og kjølig dag. Regnbygene har vanna godt ute. En får være glad det ikke kommer ned som snø.
Sånne dager er det fristende å surfe rundt inne på nettet etter spennende sider. Og det er merkelig hvor fort tiden flyr når en sitter sånn, så det går med noen timer. Særlig når en ramler innom diverse sider med frø og planter;-) Å neida, jeg har ikke bestilt et eneste frø og ikke en eneste plante. Det jeg har bestilt er bøker. Lesestoff til påske kan være kjekt å ha.
To bøker av Alan Titchmarsh ble bestilt. Ikke hagebøker, han skriver romaner også. Så jeg bestilte hans siste som heter "Folly" og en av hans tidligere som heter "Only dad". Har kjøpt endel av bøkene hans før, både hagebøker og romaner.
I tillegg ble det to bøker av en forfatter som heter Christine Marion Fraser, "Kinvara Wives" og "Kinvara Summer". Har lest noen av bøkene hennes før, en serie på fire bøker om "Folket på Rhanna" hvor handlingen foregår på en øy i Hebridene. Handlingen følger to familier og folkene rundt fra 1923 til 1962. Her er dramatikk, kjærlighet, humor, sorg og glede. Jeg er spent på om de bøkene jeg har bestilt er like bra. I disse bøkene er handlingen lagt til Skottland.
-
Nå er det kanskje på tide å finne senga, det er en dag i morgen også:-)

5 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

Påskelitteratur er kjekt å ha, hvis det ikke blir utevær.

Håper høytrykket med sol også kommer til deg idag, her skinner den allerede men det er blitt kaldt igjen.

Rekkehuset sa...

Hei Elsa, så koselig at du har fått deg blogg! Jeg synes det ser ut som om du har fått skikkelig dreisen på det jeg:-) Jeg er heller ingen data-racer, men som du sier, man lærer mens man holder på og jeg er kjempestolt hver gang jeg får til noe nytt! Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene du har lagt inn hos meg! Hjertelig hilsen Hanne.

Anonym sa...

Randine: Her skinner solen fra skyfri himmel, dette tegner til å bli en flott dag. Kaldt har det vært i natt, -2,0°C

Rekkehuset: Tusen takk skal du ha. Det er så kjekt med tilbakemeldinger på det en synes en ikke kan:-) Koser meg med blogging nå etter mange runder med skepsis:-) Bloggen din er en av de som jeg er fast leser av.

Mari sa...

Fint å ha noen bøker å lese i når en sitter i sola :) Og for noen søte stemorsblomster du har bilde av!

Elisabeth sa...

Deilig å ha en god bok også. Jeg er så heldig å ha hovedbiblioteket i nærmeste omkrets, så her lånes bøker både titt og ofte :)