lørdag 19. desember 2009

Luke 19. Venter på snøen....


Det er 19. desember og bare to dager til solsnu. Er det ikke herlig dere? Da har vi snart lagt mørkeste tida bak oss og det kan bare gå mot lysere tider.
Snøen som var lovet er ikke kommet enda, jeg regner ikke det melisdrysset som kom i går for noe julesnø. Ute er det nå blitt plussgrader, ca. 2,5°C med en iskald sno i tillegg. Det er absolutt best å være inne i varmen, det er både to- og firbeinte skjønt enige om.
Vi koser oss med sport på TV og noe godt å spise.
Jeg har laget meg huskeliste for det som jeg må huske å gjøre de siste dagene før julaften. Den ble ikke avskrekkende lang den lista, to-tre punkt på hver dag.

To av nissene mine får være hilsebilde i dag.

Ha en riktig koselig lørdag kveld alle som titter innom på bloggen:)

7 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

Flott bilde av frosne roser, nå har nok det meste gått i dvale.

Jeg kan godt sende deg snø vi har fått så det rekker for lange tider, 30 cm og fortsatt snør det.

Ha en fin adventsøndag, mens vi venter på solsnu!

Mariann S sa...

Heia. Ja tenk, no går det snart mot lysare tider :). Har ikkje snøen komt til Tresfjord endå? Vi har iallefall fått 20 cm. Men det blæse voldsomt i dag, so det e skikkelig snøstorm innimellom. Ønsker deg ein fin advents- og skitnesøndag :)

Lene fra Lillehammer sa...

Hei på deg Elsa, endelig klarte jeg å komme inn til deg, har nemlig ikke klart det jeg på veldig lenge, har bloggen din vært nede?
Jeg er så saktens enig med deg at det er godt vi har forskjellig smak vi mennesker, tenk så kjedelig hvis vi ikke hadde det. Selvfølgelig er det koselig med nisser og masse pynt, det er jo det jeg er vant med fra jeg var liten, men jeg har vel blitt litt mer minimalistisk med årene. Viktigste er at man steller i stand slik at man sjøl føler julestemninga.
Jeg ser litt lenger ned på bloggen din at du har frø i mangfold, tenk jeg har enda ikke bestilt meg et eneste frø og ikke har jeg sådd noe heller. Hmm, men det kommer vel etterhvert, for noe må jeg jo ha å glede meg til da, å se de første spirene dukke opp av det jeg har sådd.
Ønsker deg en strålende søndag Elsa!

Margrethes hus og hage sa...

Deilig at det går mot lysere tider :) Snøen kom her i dag. Nå er det hvitt og vakker ute. Deilig!

Ønsker deg en fin 4. søndag i advent. Hilsen Margrethe

Lunalei ;-) sa...

Ja, tenk at sola snart skal snu igjen - fantastisk!!!!
Nydelig bilde i header'n din, Elsa!
Håper snøen kommer til deg snart - her har det kommet litt, slik at det i det minste er hvitt på bakken!!!
Ønsker deg en nydelig adventssøndag!
Klem fra Lunalu

Ellie Mae's Cottage sa...

Thank you for visiting my blog. I don't speak your language but your pictures are beautiful and after all there is no language barrier when it comes to the love of gardening! :)

orchis sa...

Ja, tenk nå blir ikke dagene kortere lengre. Selv i syden gleder folk seg over det. Det merkes ikke like fort som hos dere i nord, men vi får da et par minutter ekstra pr. dag.
Ønsker deg en riktig fin og fredfylt juletid.