mandag 14. desember 2009

Bare 10 dager igjen

Peon " Festiva Maxima"

Tenk så er vi alt kommet til 14. desember og det er bare ti dager igjen til jul.
Når en ser ut av vinduet så er det ikke mye julestemning. Tåka henger langt nedover fjella og det er vått og grått. Får håpe det kommer snø neste uke da så vi får en hvit jul.

Hvor langt jeg er kommet til jul det snakker jeg ikke så høyt om. Jeg har fått opp julegardiner på kjøkkenet og har fått pynta julehylla over kjøkkenbordet. Baking og vasking har jeg to andre som tar seg av. Silje er i full sving på kjøkkenet med baking allerede. Julevasken tar hun og svigerdatter senere denne uka. Det er snille jenter jeg har, de er gull verdt:)

Selv skal jeg om noen timer til Medi3 for å ta arthroskopi i kneet mitt. Hadde time til undersøkelse på fredag, og idag skal jeg tilbake for behandling. Det blir fart på sakene når en oppsøker det private helsevesenet. En slipper å vente uker og måneder mens tilstanden bare forverrer seg slik som det er i det offentlige. Godt å ha en fastlege som ikke er redd for å bruke det private.
Håper bare de finner ut av tingene nå så jeg kan bli bra igjen til våren og hagesesongen begynner for alvor.

Jeg skal være glad når alt er over i dag, det er hardt å være fastende når det begynner å dufte godt fra kjøkkenet;)


Ha en fin uke alle som titter innom bloggen min i julestria:)

7 kommentarer:

Mariann S sa...

Ja, tenk det er berre 10 dagar igjen :) Trur eg er godt i rute her i heimen. 'Fikk' en ekstra dag heime i dag for lissjepiå mi e sjuk. Snøen skal vist komme utover i veka, iallefall her hos meg. Får håpe det stemmer, sjøl om eg ikkje er so veldig glad i snøen. Den gir no fin julestemning :) Ønsker deg ei fortsatt fin adventstid :)

Anonym sa...

Så fint at du får hjelp - men så trist at vi har et helsevesen som er sånn at man i tillegg til det offentlige trenger å bruke det private for ikke å bå syk i "evigheter".

Berit sa...

Ja, nå går det fort! Her er et tynt snølag, såpass at det dekker det verste, men ikke nok til isolasjon når sprengkulda setter inn. Og det gjør den jo.

Elin sa...

Ja, det er ikke mange dagene igjen nå.
Håper inngrepet går bra , flott at du har gode hjelpere som trår til. Du må nok sikkert holde deg i ro en stund framover også, men så er du vel på beina til sådden starter.
Medie3 er god å ha ! Lykke til !

Randines hageblogg sa...

Ønsker deg lykke til med inngrepet og en fortsatt fin førjulstid.
Godt at du har gode hjelpere til julestria, det er gull verd.

Det er meldt kaldere vær og dermed forhåpentligvis ikke så grått som det også har vært her. For min del kan snøen bare ligge på fjellet...

hajal. sa...

Håpar det går betre framover med kneet ditt. Som du sikkert har forstått har eg ikkje fulgt med i hverken bloggar eller på hagegal denne hausten så eg var ikkje klar over at det var SÅ gale med kneet.
Vi reiser til dattera i Finland på laurdag og vert borte til over nyttår, men eg skal nok være innom både hagegal og div. bloggar litt mier enn eg har vore dei siste månadane.
Hels Jakob og ha ei fin jul alle saman.

reidunn sa...

Kjære Elsa!
Håper at du er kjempeheldig med kneet ditt. Her har det vært flere kvelder med influensavaksinering - svært utmattende, men vi skal feire i Kvalsund, så juletreet skal få stå i skogen ennå ett år. Ønsker deg og Jakop en God Jul - Vi sees på nyåret. Hilsen Reidunn og Flemming.