fredag 18. desember 2009

I dag åpner vi 18. luke


I dag er det bare 6 dager igjen til julaften. Tiden flyr utrolig fort unna. Jeg synes ikke det er lenge siden julepynten ble pakket vekk, nå er den på plass i stue og kjøkken igjen.
I går hadde jeg to snille jenter her som gjorde unna julevasken for meg. Jeg ble sendt ned på kjellerstua med en bunke blad og en bok med streng beskjed om å holde meg der til de var ferdige. Husbonden ble satt i gang med støvsugeren og støvsuga tepper ute på verandaen.
Og i går kveld kom både nissene, englene og annen pynt på plass.Noe av det jeg er mest glad for å pynte med i jula er det min datter har laget til meg. Hun er kjempeflink med perlebroderi, og hun har laget veldig mye fint som jeg har fått av henne. Store og små ting som betyr veldig mye for meg å ta fram og pynte med.

Været har skiftet til litt mildere grader, selv om det fremdeles er på de blå kalde. -2,5°C er det ute i skrivende stund. Det er spådd at det skal komme snø i dag, kanskje våkner vi til et hvitt landskap i morgen. Ihvertfall er det overskyet ute nå.

Med kneet går det bedre. Det er utrolig godt å slippe smertene og å kunne gå uten at det gjør vondt. Jeg må være litt forsiktig med å belaste for mye noen dager enda, men jeg har ikke tenkt meg så langt så det går bra.
Har fått ny time til kontroll på Medi3 i januar, så jeg må vente til da før jeg får vite hva som har vært galt inni kneleddet.
Før det skal jeg kose meg i tiden som er igjen av advent.

Ha en fin fredag alle som ser innom bloggen min:)

3 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

Så flott du har pyntet med nisser og engler. De perlebroderte klokkene var nydelig, kjekt med fine selvlagede gaver.

Min julepynt er stadig i kjellerboden, men kommer nok opp i helgen.

Kjekt å høre at kneet er bedre.

Ønsker deg en fin siste adventshelg!

Berit sa...

Det er jul hos deg alt, jo, så koselig! Hos oss blir det ikke før lille julaften, tradisjonen tro. Godt å høre at knebehandlinga hjalp. Vær forsiktig med det, nå!

orchis sa...

Riktig koselig julestemning hos deg.
Flott at kneet er bedre. Fortsatt god bedring.
Min operasjon ble utsatt til tirsdag. Kjedelig, men slikt skjer.
Ønsker deg fredelig og fin helg!