lørdag 8. mai 2010

Travle dager

Endelig er jeg i gang ute, med god hjelp av Silje. Og det er en del å ta igjen siden det ble bare halvveis arbeidsinnsats med høstarbeidet.
Dagen startet vi med en tur på BoGrønt etter moldsekker. Og litt mer ble med hjem, to store ampler og en oppstammet fuksia jeg ikke kunne la bli igjen på gartneriet. Aner jeg en ny dille her? Fuksia og pelargoner.... Synd det er så lite utvalg av sortene på hagesentrene.
Ute har vi fått gjort en hel del i beda. Ryddet opp i visne blad og planter, luket ugress som det er mye av. Det har formelig skutt opp av jorda. To av rosene som var strøket med i vinter ble spadd opp, og den ene av peonrøttene som skulle flyttes er blitt flytta.
Ja det blir noe forandring i beda når vi blir ferdige en gang i mai. Håper været vil holde seg fint så det kan gå an å holde på ute.
Det er litt kjølig om natta, faktisk er det nede på 0°C ute nå. For sikkerthets skyld har jeg dekka med fiberduk plantebretta som står ute.
Arbeidsdagen avsluttet vi med å grille ute på verandaen.

Har bestilt meg en bok om peoner fra Hageselskapet sitt boktorg. Når jeg får den aner jeg ikke, for jeg har ikke fått noen bekreftelse på at de har mottatt bestillingen. Nå ja, det er bare halvannen uke siden jeg bestilte den. De er ikke så raske til å sende ut som Amazon.uk. Bestilte meg tre bøker der på onsdag kveld, i går fikk jeg mail at bøkene var sendt. Det var ikke hagebøker jeg bestilte;) Må ha noe annet enn bare hagelitteratur også. Og nå er det billig å handle bøker fra utlandet siden krona er så sterk i forhold til utenlandsk valuta.

Nå er det på tide og finne køya for den som har lakenskrekk, det kommer en dag i morgen også som skal fylles med noenlunde vettuge gjøremål. Håper det blir fint utevær, Yr.no er ikke så veldig lovende da...

Natti natti....

2 kommentarer:

Besta sa...

Det er travelt her også. Angrer hvert år på at jeg ikke er nøye med høstarbeid. Men tenker jeg blir ferdig idag.
Ha en fin helg.
klem fra marilyn

Elin sa...

Ååååh en slik oppstammet fuksia hadde jeg også for et par år siden, men jeg greide ikke å beholde den i mer enn ett år.
Ser du er i full gang du òg. Har massevis av arbeid som venter fremover.....så, vi får håpe på godt vær !!
God helg !