fredag 21. mai 2010

Kaffepause og fristelser....

En liten kaffepause må en ta seg tid til. Og da er det greit å sjekke e-post samtidig. Oj -oj, Impecta slår til med fristende tilbud. 40% avslag på frø lar seg høre.
Og her går det en bestilling over Kjølen tvert. Diverse sorter pelargonia og petunia ble bestilt, og da var det fort gjort å fylle opp 200-kr kvota. Disse frøa skal ihvertfall bli sådd mye tidligere enn jeg sådde petunia og pelargonia i år. Da har jeg kanskje et håp om å ha planter med litt størrelse å sette i pottene når den tid kommer.
Er jeg heldig får jeg kanskje blomster på petuniaene jeg sådde i år til høsten en gang. Pelargonene er litt lenger kommet, men det blir nok sen blomstring der også.

I dag har jeg gitt P."Platinum" større potte. Det er noe utrolig som den vokser og blomstrer. Riktig flott er den blitt med tett og fin vekst.
Både den og den oppstamma fuksiaen har jeg satt opp på verandaen i dag. Og etterhvert skal flere pelliser få følge etter.

Været i dag er strålende med sol fra skyfri himmel og en passe bris. Temperaturen er nå kommet opp på 21,2°C. Helt herlig. Krysser fingre og alt annet som kan krysses for at vi får beholde dette været en stund framover nå.

Nå er kaffekoppen tom og det er på tide å røre litt på skroget igjen.

7 kommentarer:

Aud sa...

Oi, oi 40% avslag på Impecta, da går det nok en bestilling fra meg også :-)
Ha en riktg God Pinshelg.

RandiF sa...

Min Platinum er strantete, får vel være hardere med beskjæringen tenker jeg. Men blomstrer gjør den. :-) God pinse til deg og dine.

IngunnBW sa...

Takk for at du tipset om salget på Impecta! Håper jeg ikke går like amopi som i fjor, det blir aldeles for mange frø for mitt litt planterom. Egentlig har jeg mer enn nok, men nå har jeg fått nye idéer og nye/andre planter på planen :)
Ønsker deg en flott hagepinse!

Lunalei ;-) sa...

Så herlig med et så godt avslag!
Innom for å ønske deg en deilig pinsehelg!
Klem fra Lunalu

Elins reiseblogg sa...

Jeg har også så lyst til å benytte meg av de 40 % som jeg fikk tilbud om. Men må nok først se å få innholdet i de posene jeg har liggende på kjøkkenbenken i jorda først. Når en ikke har drivhus enda så blir det aldri tid, sted og plass til alle frøene jeg kjøper. Men drivhuset er under kjøp, så neste år :))))

Kristin Aurdal sa...

21 grader..... så deilig da. Her holder vi på å fryse ihjel. I dag tidlig måtte jeg skrape is av frontruta. Heldigvis så har alle dahliene som er planta ut klart seg.

Margrethes hus og hage sa...

Deilig med gode sommertemperaturer :) Her er det litt surt i dag, og ikke akkurat utevær om man ikke er i full aktivitet.

Det høres så spennende ut å så sommerblomster selv. Men jeg får aldri noe særlig tak på det. Muligens den dagen jeg får et lite drivhus?

Ønsker deg en fin søndag. Hilsen Margrethe