fredag 9. april 2010

Pakke og plassmangel.....


I dag kom georgineknollene jeg bestilte fra Solfang . De er allerede kommet i potter og satt ut i drivhuset. Det ser ut som det skal bli det store georgineåret i hagen her i år. I tillegg til at jeg har 24 potter med selvsådde så står det nå 18 potter med georgineknoller til driving.
Hagegalskapen lenge leve....I drivhuset begynner det å bli rimelig fullt nå. Som dere ser så har jeg fått trykt inn et ekstra plantebord. Bildene er tatt før de siste pottene ble satt dit.
Og enda er jeg ikke ferdig å prikle alt. Har igjen å prikle bl.a løvemunn og phlox.
Det er denne tiden på året en ønsker at drivhuset skulle vært dobbelt så stort.


10 kommentarer:

Mariann sa...

Dahliaer er fine, jeg har også sansen for de.
Skal si det er frodig i drivhuset hos deg. Du har sikkert mye spennende i pottene der. Det blir nok frodig i bedene også etter hvert som du flytter plantene ut.
Håper bare vi får en skapelig sommer så både vi og plantene kan trives i hagen.

IngunnBW sa...

Oj, så mange Dahlia du har fått :) Det ser rimelig trangt ut i drivhuset ditt nå ja! Jeg har kjøpt Dahlia for første gang i år, er veldig spent på dem. I mangel av drivhus må jeg vente med å plante dem til jeg kan sette dem rett i bedene. Det går det også, de skal få det varmeste og mest solrike bedet som bosted :)

krepsemor sa...

Jeg fikk også pakke fra Solfang i dag, og i tillegg til de to peonene, var der ikke mindre enn 3 pakker med Dahlia "Crazy Love"! Kan ikke huske at jeg bestilte så mange ;o) Georginedillen har rammet meg skikkelig i år, ser det ut til! Det vokser og gror i drivhuset ditt, ser jeg! Det skal bli spennende å følge med utviklingen i vår/sommer! Jeg får meg drivhus jeg også i vår, og det gleder jeg meg enormt til...
Ha en fin helg!

Margrethes hus og hage sa...

Georginer er jo så flotte. Her har jeg ikke drivhus, så blir nok å vente med å få de i jorden.
Dessverre har en del knoller frosset i kjelleren i vinter. Håper det er noen i bunnen som ikke er ødelagte. Uansett blir det innkjøp av nye.

Ha en fin fredagskveld. Hilsen Margrethe

Blomsterguri sa...

Det er kjempefint med Dahliaer! Jeg har en del jeg også, men har tatt knekken på en del i vinter også - dessverre. Du har det like fullt i drivhuset som meg! Det begynner å bli vanskelig å gå, og.. ja du vet hva jeg snakker om. Ha en fin kveld!

Mariann S sa...

Så mange Georginer du har :)) Blir flott det ut på sommaren :) Ønsker deg ei god helg :)

Mia sa...

Dahlia är ju så fina att lite platsmangel kan det ju vara värt. Det ser helt proppfullt ut i ditt drivhus, men tänk så kul det blir när du får satt allt ut, nu är det ju inte så länge igen :)

Bestemor Drillo sa...

Dette kommer til å bli som en sommerdrøm!! Klem og nydelig våruke til deg!!

♥ Carpe Diem ♥ sa...

Ja her fylles det opp ser jeg.
Dahlia er en av min mange favoritter. Du får garantert til dine fuchsiastrkklinger.
Jeg er blitt bitt av den basillen og pelliser :=)
Ønsker degen fin aprildag kos deg.

Unknown sa...

Regner med at du storkoser deg nå for tiden! Jeg har mistet mine grønne fingre, om jeg noen gang har hatt...