fredag 30. september 2011

I drivhuset og i hagen....


Endelig ble det noe som kan kalles Indian Summer. I går var det + 25°C på det varmeste. Det er vel unødvendig å si at dagen ble tilbrakt ute på verandaen, mesteparten av den ihvertfall. Det har neimen ikke vært for mange slike dager i sommer. Og nå ser det jammen ut til at dagen i dag skal bli fin også, selv om tåka ligger borti fjella så holder sola på å få overtaket.
Jeg måtte ut med kameraet en tur i går. Ute var det ikke så lett å ta bilder, vinden spilte ikke helt på lag så det var vanskelig å få skarpe bilder. Fikk da med meg noen av Admiralene som flagret rundt i horder på oktoberbergknappene og ormedruene.
I drivhuset blomstrer nå pelargonene som jeg sådde i vinter, og flere står med knopper. Den lyse er sådd av frø fra Impecta, den andre er av frø jeg kjøpte fra Summer Hill Seeds. De skal snart få en bestilling på frø fra meg igjen. Må bare få bestemme meg for hvilke sorter jeg skal kjøpe. Valgets kvaler er det noe som heter. Pelargoner er ihvertfall utrolig lette å få til fra frø.

Nå ser det ut som sola her fått overtaket og temperaturen har krøpet opp på 19-tallet. Nå skal jeg ut på verandaen og nyte resten av dagen. Og hvorfor ikke ta med laptopen og planlegge frøkjøp.

Ha en fin dag folkens:)

3 kommentarer:

Mariann sa...

Litt lavere temperatur her, men over 21 grader både i går og i dag. Deilig å være ute da.
Flotte pelargonier du har sådd!
Ha en fin helg!

orchis sa...

Herlig at sommeren enda ikke var helt over hos dere.

Fine pelliser. Innrømmer at jeg har fått litt pellisdilla... :)

God helg!

Randines hageblogg sa...

Deilig med noen fine høstdager etter alt regnet vi har hatt.
Flott bilde av oktoberbergknappen og alle admiralene.

God helg til deg!