torsdag 22. september 2011

Hufsa kom...

Det startet så fint på morgenen. Det så ut til å bli en riktig fin høstdag som kunne benyttes til både det ene og det andre. Tur med kamera, utejobbing, lufting av klær(les sengetøy), ja kort sagt hva en følte for.
Jeg følte for å ta soverommet et tak. Skifte på sengene, få sengetøyet i vaskemaskina og ut på tørk og få dyner og puter ut på lufting. Akk ja, hvor lenge var Adam i paradis? Like før jeg skulle henge dyner og puter ut sto møkkstanken som en vegg ute, grrrr..... Så ingen lufting i dag. Heldigvis var stanken borte da vaskemaskina var ferdig, da var det hufsa som kom. Det blåste og regnet så det skvatt. Heldigvis er tørkesnorene under tak så klesvasken kom opp tilslutt. Men fy så surt det var å stå ute å henge opp tøy i blåsten mens regnet pisket på leveggene og taket.
Nå er det +8,6°C og det regner rett ned. Tror jeg tar med meg boka jeg leser og finner køya:)

7 kommentarer:

krepsemor sa...

Huff, det er ikke alltid det går vår vei...Da jeg leste at Hufsa kom, trodde jeg et øyeblikk at det var frost hos deg! Hufsa kommer med kulde, for hvis du har sett Mummitrollet så er hun iskald! Bbrrrrrr! Håper i alle fall at frost og snø holder seg borte en god stund til! Ha en fin helg!

Unknown sa...

Det er lovet bedre vær til neste uke... Vi kan ikke gi opp håpet!

Takk for hilsen og god helg.

Ellens hobby sa...

Fredagsmorgen og et forferdelig til vær....så da blir det til å lese gjennom litt blogger. man skulle vel egentlig tatt turen ned igjen til vakre Kreta. Såg du var på Spinalonga..og det var en opplevelse da vi var der i sommer. Kjente forresten igjen hotellet dåkke var på..Spennende hvis boka kjem på film ja !! Ha en god innehelg i dette styggeværet !

Bestemor Drillo sa...

Hørtes skikkelig hufsete ut det der, men håper klesvasken tørket lell!
Er innom for å ønske God Helg!
Klem fra meg!

camilla therese gran sa...

Hei Elsa! Jeg har en oppgave på skolen og skal lage et bok omslag på en bok som heter Øya. Jeg lurte på om jeg kunne bruke bildet ditt? Jeg søkte på "Kreta, Øya" og fikk opp bildet ditt! Jeg likte det kjempe godt! Det ville passet til oppgaven min kjempe bra! Håper du svarer meg så fort som mulig!

Mvh Camilla Gran

Elsa sa...

Camilla. Har sendt deg svar i bloggen din:)

camilla therese gran sa...

det er det bildet med solnedgangen :) http://elsas-dagbokblogg.blogspot.com/2010/10/smaken-og-duften-av-kreta.html

Tusen takk for at jeg får bruke bildet :) har lest boka selv, og den er helt fantastisk!