søndag 26. april 2009

En tur innom Plantasjen


En tur innom Plantasjen da jeg var ferdig på MR-undersøkelse i dag kunne ikke bli uten innkjøp. Disse tre sortene på bildet pluss en stor Rosmarin officinalis, en flaske plantegjødsel og en stor pose pyntestein ble resultatet.
Det var ikke noe bestemt jeg var på utkikk etter så da ble det impulskjøp. Mye folk var det der ihvertfall. Da jeg kom til parkeringsplassen var det ikke åpent enda, tror det stod fem biler der. Da jeg dro igjen etter ca en time var parkeringsplassen(den er stor) smekkfull av biler, så det er tydelig folk er i hagemodus.
Gikk litt rundt på uteområdet og kikket på staudene de hadde fått inn, men det var ikke så veldig spennende utvalg enda. Busker, roser og rhododendron hadde de også fått inn en hel del av så jeg.
Været i dag er ikke så fint og varmt som i går. Akkurat nå prøver sola å bryte gjennom skydekket. Det er bare såvidt vindmåleren rører på seg og temperaturen er nå 16,5°C.
Jeg skal ta med meg kaffen ut på verandaen og nyte den der:-)

5 kommentarer:

orchis sa...

Lykke til med nyervervelsene. Kanskje du får oliven snart? Ha en riktig flott søndag i vårværet.

Randines hageblogg sa...

Rosmarin er en vakker plante og nydelig til lam. Flytende gjødsel kjøper jeg også på Plantesjen...

Har samme erfaring som deg med å stå i kø og vente på at de skal åpne. Tror det er en søndagsutflukt for mange å dra til Plantasjen, våren er det nok flest folk og fulle parkeringsplasser.

Bra du er ferdig med MR-undersøkelsen...

Frøya-Heidi sa...

Så koselig at du skrev en kommentar i bloggen min =)Jeg setter altid pris på at noen bruker tid på å gi meg tilbakemelding.

Jeg leser jevnlig i bloggen din, men er ikke så flink til å legge igjen kommentar. Ha en ny flott hageuke!

Vivishagerom sa...

På Plantasjen finne man alltid noe å ta med hjem. I mangel på noe så kjøpte jeg sjokolade en gang.
Her på Lillehammer så har dem ikke fått ut staudene enda, men de kommer nok snart og da er jeg klar.
Ha en fin uke.

Elisabeth sa...

Jeg var så heldig at rosmarin var en av de urtene som har klart seg fint i urtebeddet mitt i vinter. Det hjalp nok med litt dekke i høst ja. Spennende å høre hvordan det går med oliventreet også :)