fredag 27. februar 2009

Utrolig, men sant....


Utrolig, men sant - sola har tittet fram. Riktig nok er det nokså skyet, men den tittet fram i en revne i skydekket.
Ellers så har vinteren kommet i retur, det er vel kommet ca 15 cm med snø i natt. Den kunne vi gjerne vært foruten da, jeg er lei hele vinteren. Nå har nok vi her i nordvest ingen grunn til å klage på hverken vinteren eller snømengder når en ser og hører hvordan det er andre steder i landet. De store snømengdene har vi sluppet unna så langt i vinter. Hva mars har i baklomma til oss er ikke godt å vite.
Uansett så er været et takknemlig objekt å klage på da.
Denne gule blomsten får være dagens bildehilsen. Det var det eneste bildet jeg fant i bildemappa mi som ligner en sol. Gule blomster er en mangelvare i hagen hos meg fordi jeg er ikke så glad i de. Så dette solsikkebildet har jeg knipset et annet sted:-)
-
Dagens plan: En økt med prikling av planter, vanne småplanter på planterommet og i drivhuset. Finne fram store potter til cannaknollene.

4 kommentarer:

MYHRA sa...

Deilig med sol, her er været ganske bra. Sol men ganske kaldt, har fått luftet ut skikkelig i heimen i dag. Ellers har jeg fått et nytt prosjekt i dag(binge til hjemmekompost).
Lykke til med prikling, vanning og kos i drivhuset.
Ha en fin helg!

Marit sa...

Skikkelig solstråle du har tatt bilde av der, ja!
Jeg har heller ikke så mye gult i hagen, men det har sneket seg inn noe gule liljer ;-) Det er ikke alltid lett å være helt konsekvent med farger. Ha en fin helg!

Ellen Walnum sa...

Her har sola skint i går og i dag, og skapt ordentlig vårstemning. I drivhuset skapte den full sommer, og jeg priklet i T-skjorte i dag:-)

IngunnBW sa...

Uff da, enda mer sne - stakkar deg! Når det omsider nesten er mars er vi så klar for våren at å våkne til enda mer sne er ganske deprimerende. Vi har hatt en del sol fra skyfri himmel på Østlandet de siste dagene, det været kommer helt siikkert til deg også :) Jeg var ute og banket tepper i sneen i går og måtte kaste jakken! Det første lille vårtegnet i år :)

Det er rart med farger. De vi flyttet hit for snart 7 år siden, likte jeg overhodet ikke gult og røsket bort det som var av gule planter her. Men det siste året har gult vært en god farge for meg og jeg laget et lite bed i utkanten av alt det rosa/lilla/blå med Helenium og annet gult/orange. Bedet kan jeg se fra kjøkkenvinduet. Gleder meg til å se det blomstre :)