lørdag 6. mai 2017

Strikkedille.....


Strikking er en fin hobby og god tidtrøyte hele året. Gjennom høsten og vinteren har det blitt noen sokkepar. Bildet viser bare noe av det jeg har produsert.  Fint å ha på lur for å gi bort i en presang, og alle setter pris på å få hjemmestrikka ullsokker.


Koftestrikking er blitt den store trenden, og bra er det. Derfor fikk jeg også lyst å prøve meg på en kofte.
 Det finnes utallige flotte koftemønstre, både nye og gamle. Så er det noen mønstre som blir utrolig populære, og de skal alle strikke. Da kan det være greit å finne noe  som en ikke ser igjen overalt.
Så etter å ha lett gjennom masse bilder lagt ut på "Koftegruppa" på Facebok landa jeg på dette mønstret fra RaumaGarn som jeg skal strikke som kofte.


Og her er jeg godt igang med strikkeprosjektet.  Her uten lusemønster siden jeg ikke liker å strikke det, og så slipper en å henge seg fast i tråden på vranga av plagget.
Det er lenge siden jeg har hatt et så stort strikketøy mellom hendene, så jeg blir sliten i armene hvis jeg blir for ivrig. Derfor bytter jeg på med å strikke på ene ermet og litt sokkestrikk.  Så det tar nok sin tid før jeg blir ferdig, men pytt pytt. Det blir nok ferdig tilslutt.

Jeg synes det er veldig bra at strikking er blitt så populært, og strikke kan en gjøre overalt.  Og så er det veldig  kjekt   at de som ikke kan å strikke   har lyst å lære seg  "kunsten".
 Strikkekafeer er også  en veldig populær arena hvor unge og gamle møtes, utveksler erfaringer og lærer av hverandre.  Sosialt er det også.  Så folkens - fram med garn og pinner og strikk ivei.

1 kommentar:

stallnilsen sa...

Så flink du er og strikke, mye fint du har laget, da æ var yngre strikka æ mye, men æ må innrømme at de siste årene har liksom intressen forsvunnet, vet ikke helt hvorfor :/'

Ha en fin søndag, her snør det i dag .

Lisbeth :O)