onsdag 24. mai 2017

Rop på sommeren.....

Her venter vi stadig på at sommeren skal komme for alvor. En og annen dagen får vi. Da er det sol fra skyfri himmel og god temperatur, og vi drar fram grillen og koser oss med grillmiddag.  Kvelden kan tilbringes ute til sola går ned. Men akk, hvor lenge var Adam i paradis? Neste dag ligger  skodda langt ned i fjella, regn og kjølig luft  frister ikke til uteaktiviteter.
Det som skal vokse og gro kommer sakte men sent. Det blir  nok finere planter når de ikke kommer i rakettfart opp fra jorda, men "gartneren" blir utålmodig av å vente.
Alt er ikke helsvart da, selv om det kanskje høres sånn ut. Løkene som jeg satte ned sist høst har kommet fint, noen har alt blomtret ferdig, og noen har ikke åpnet blomstene enda.
Bildene er av noen som står i blomstring nå. Særlig  keiserkrona er flott, både den gule og den oransje. Jeg håper bare løkene kommer igjen neste år også, og enda flottere.
Hostaene, som jeg har igjen mange av, de kommer også. Noen er veldig trege å komme opp av jorda, noen har det litt mer travelt.
Jaja, det blir vel sommer dette året også, sånn etter hvert.

Ingen kommentarer: