tirsdag 9. april 2013

Strikketøy og bøker mens jeg venter på våren....

Det er på tide med et besøk i bloggen igjen. Siden jeg var innom her sist har vi hatt både vinter , vår og vinter igjen.  Når jeg besøker andre blogger kan jeg lese at alle er i full gang med  frø og såing. Siden jeg har bestemt meg for å stå over alt som har med  såing  dette året har jeg ikke skjenket dette en tanke denne våren. Alle frøkataloger har gått i papirdunken ulest, og alle som har  kommet på mail  har blitt  slettet. En skal ikke bli fristet må vite:)
Men jeg har ikke ligget på latsiden for det. Strikkepinnene har  jobbet  jevnt og trutt hele vinteren gjennom. De to øverste bildene viser resultatet  fra februar og mars.  Sier meg fornøyd med dette, og nye prosjekter er stadig  på gang.  Jakken og teppet er strikket etter oppskrifter fra Drops.

Bokstabelen er jeg også godt  igang med. Har begynt på toppen, og skal lese meg nedover i stabelen etter hvert. Det er bare det at bokstabelen har en tendens til å vokse fortere enn jeg rekker å lese. For plutselig finner  jeg en bok jeg bare må ha, og da blir den bestilt. Haugen bok og Amazon er flinke leverandører. Det var reklamen:))
Boken av Maeve Binchy er forresten den siste boken hun skrev. Hun døde i fjor sommer.

I dag har vi ett nydelig vær ute. Hadde det ikke vært for at hagen ligger under snødekke og tele kunne det vært en fin dag for vårrydding.  Hvor tykt telelaget er aner jeg ikke, men det har vært mye barfrost denne vinteren. Så hva som har overlevd av stauder, busker og ugress blir spennende  når  sola har fått smeltet snøen og telen engang slipper taket.
Tror mange hadde blitt glade for mildvær og regn nå, for det begynner å gå tomt for vann  mange steder. Og noen steder er det problemer med vannforsyningen. Hvem skulle trodd at vi skulle få vannmangel på Vestlandet.
Våren og sommeren kommer nok tilslutt, og da kommer nok nedbøren også.

Dette var dagen lille skribleri fra meg. Nå skal jeg sette meg ut på verandaen og nyte sola og en kopp kaffe før jeg begynner på middagen. I dag er det hjemmelaget fiskegrateng som står på menyen.


1 kommentar:

Unknown sa...

Så bildet av teppet på FB og falt helt i staver her jeg satt. Du verden for noen nydelige farger og sikkert deilig å putte rundt seg. Flink er du det!

Og kos deg med bøkene. Doña Maria skal jeg også lese. Kanskje i sommerferien?

Ønsker deg en fin dag videre!