lørdag 31. desember 2011

Nyttårsaften - året 2011 ebber ut

Drivhuset er i bruk enda og venter på at såsesongen skal begynne etter nyttår engang.


Det var som et julekort ute i dag.I drivhuset blomstrer pellisene villig vekk. Ser ikke ut som de har tenkt å ta pause heller.Dagmar var litt voldsom da hun var på besøk i jula. Denne er røsket løs i rota så nå står den på halvåtte.
.
Snøen kom i går og la alt hvitt. Alle kvister og greiner som lå strødd utover hagen etter stormen ble gjemt under et hvitt teppe.
Temperaturen har vært ned i -11,0°C i natt. Nå er den på vei oppover igjen, og før kvelden er det nok kommet på plussida igjen( skal vi tro på Yr.no). Greit for meg, for jeg liker ikke hverken snø eller kulde.
Impectakatalogen lå i postkassa i går. Jeg har ikke åpnet den enda. Vet heller ikke om jeg skal bestille så mye mer frø, jeg har sikkert mer enn nok med det som allerede er i frøboksen min.
Og tiden for å tenke på såing nærmer seg. Jeg må få ryddet på planterommet og få på mer varme der før jeg begynner med mold og frø. Det har blitt litt lagerrom der i høst da overvintringsplantene står i drivhuset.

Nå skal jeg begynne med nyttårsmiddagen, så den er ferdig når gjestene kommer. Viltgryte med mandelpoteter står på menyen i dag. Enkel og grei middag.
Nyttårskvelden blir feiret stille og rolig med musikk på TV. Bonnie liker ikke fyrverkeri, så det er nesten så jeg håper på skikkelig dårlig vær når det lir på kvelden;-)

Dette ble årets siste innlegg på bloggen min.
Ønsker alle som ser innom ET RIKTIG GODT NYTT ÅR! Måtte året som kommer bli et godt og fredelig år for alle.

9 kommentarer:

stallnilsen sa...

Nydelige vinterbilder fra dæ, æ begynner ikke såinga før i feb. mars, engang, det e tids nok her i nord.
Molly liker heller ikke smellene på nyttårsaften, så her og blir det en rolig kveld ilamme dyra.
Ha en fin nyttårs aften, hilsen Lisbeth :)

Mariann sa...

Skikkelig julekortstemning hos deg i dag.
Gleder meg til å følge bloggen din videre i 2012.
Ønsker deg et strålende nytt år!

Blomsterguri sa...

Ønsker deg et riktig godt nyttår. Og hvis det blir slik jeg vil, så skal vi lese blomsterblogger og følge med også i 2012 :-)

Randines hageblogg sa...

Flotte vinterilge bilder med snø hos deg (jeg liker heller ikke vinter og snø)

Ønsker deg et fint nytt hageår!

Anne (Moseplassen) sa...

Vi driver også og rydder på planterommet nå, mystisk så rotete det egentlig kan bli der! Når jeg bare har kommet meg frem til såjorda så skal det sås, og så håper jeg at jeg får noen til å male planterommet før spirene skal flyttes opp fra stua til planterommet for å prikles.. (hehe, deadline pleier å være en slæger)

Godt nytt år Elsa!

Elisabeth sa...

Godt Nytt År, Elsa og ikke minst godt nytt bloggår. Blir spennende å fortsette lesningen hos deg i 2012 :)

Bestemor Drillo sa...

Er innom for å ønske deg og dine et fredelig og godt nytt år!
Klem fra meg!

Parkvegens Hageglede sa...

Et riktig godt nytt år til deg også, Elsa! Håper vi får en bedre sommer enn i fjor, ja det er lov å drømme :-)

Unknown sa...

Takk for hilsen og godt nytt år til deg også!

Er glad jeg var langt borte når Dagmar herjet. Liker ikke når naturen viser krefter. Jeg var mer enn heldig med "mørketidsoppholdet"; 20 dager uten en dråpe regn! Vel og merke blåste det kaldt der jeg bodde de 6 første dagene, jeg måtte reise på dagsturer for å varme meg opp.

Har tatt masse bilder og bobler av bloggideer, men har dessverre ikke kommet i bloggmodus foreløpig. Men det kommer, det kommer... Så følg med!

Ønsker deg en fin kveld.