onsdag 22. april 2015

Det våres....

Dette er et forsøk på å blåse liv i bloggen, må se om den fortsatt virker. Det er lenge siden siste besøk her inne. Dvs, jeg er innom og leser blogger, men sjelden jeg legger igjen en kommentar. Orker ikke bevise at jeg ikke er en robot og slåss med forkrøpla bokstaver hver gang jeg har lyst å legge igjen en hilsen. Og faktisk så har blogger laget denne hindringen i kommentarfeltet i min blogg også.

Ute kommer våren for fullt, det merker vi både på været og lukta. Våronna er i full gang rundt omkring, og det kjennes. Men sånne ting må en bare tolere når en bor ute på landsbygda. Skal  bondestanden bestå og vi få mat på bordet  må  også jorda drives.
Et sikkert vårtegn er at de firfota naboene våre kommer på beite. Og de som sier at sauer er allrighte dyr, vet hva de snakker om. De er så koselige disse ulldottene der de går.

Været er like lunefullt som aprilværet skal være. Det skifter like fort som en viss mann skifter skjorte. Men sommeren og varmen kommer nok iår også.

3 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

Fine Ruteliljer og Kubjeller som blomstrer hos deg nå. Er enig i at disse Robotene er kjedelig.

Ha en fortsatt fin vår!

Unknown sa...

Takk for kommentar på bloggen min! Jeg måtte bare skrive om dette, for jeg tenkter slik informasjon kan flere ha nytte av. Det viser seg at jeg har rett!

Håper det blir mer blogging fra din hånd etterhvert. Jeg er heller ikke flink til å kommentere når jeg besøker andre blogger, men jeg skriver alltid til de som legger igjen kommentar hos meg. For å vise at jeg setter pris på kommentaren som er lagt igjen.

Er glad jeg har kommentarmoderering (robot) og kan luke vekk søppelkommentarene/reklame. Jeg var veldig plaget med spam inntil moderering ble lagt inn for vel 2 år siden. Skrev forresten et blogginnlegg om slik spam 29.mai 2013.

Lykke til med Gullbygg!

Unknown sa...

Så er jeg her igjen! Takk for hilsen på bloggen min i kveld. Selv om det ikke har vært det helt supre været i dag, har temperaturen vært flott. Nå er det trist ute, men skyene hengende helt ned på hustakene.

Godt du har sommer i vente i august, men vi kan jo ikke gi opp her heller. Jeg reiser forresten til Spania i begynnelsen av september.

God helg!