søndag 14. oktober 2012

Vinterhalvåret begynnerI dag skriver vi 14.oktober, dagen som kalles første vinterdag. I gamle dager var det denne dagen de snudde primstaven over på vinterhalvåret.
Nå er det så lenge siden jeg har besøkt bloggen min og skrevet noe i den at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne, eller hva jeg skal skrive.  Denne bloggen startet jeg egentlig som en hageblogg, men i løpet av tiden har hagingen blitt mer og mer laber, ja helt eller delvis fraværende kan en si.  Så hva skal en da skrive om? For når en skriver en blogg, ja så håper en jo at noen vil besøke  bloggen også.  Men har noen interesse av å lese om hva jeg gjør i hverdagen? Eller hvilke bøker jeg leser?  Eller hvordan helsen er? Tvilen melder seg, og skrivesperren kommer sigende. Ikke har jeg noe fancy hus eller fancy oppussingsprosjekter på gang å skrive om heller.  Været  blir et oppbrukt emne etter hvert det også:-)
Så derfor avslutter jeg dette innlegget med å si at jeg er fortsatt oppegående, hagen ser ut som et katastrofeområde, og jeg skal  prøve å skjerpe meg  til å  skrive i  bloggen litt oftere. Skrev jeg ikke det   i ett tidligere innlegg også?

Ha en fin søndag til dere som skulle titte innom:-)

5 kommentarer:

Marit sa...

Koselig å "høre" fra deg igjen, Elsa! Godt at du er oppegående. Hagelysten kommer nok tilbake skal du se.
Ha en fin søndag du også!

Randines hageblogg sa...

Hyggelig å høre fra deg igjen Elsa!

Fint høstbilde du har tatt, alltid kjekt å høre om været og hvordan du har det...

krepsemor sa...

På denne årstiden er det vel ikke så mange som har så mye å skrive om, vel? Da kom konkurransen på Moseplassen som en redning i så måte :) Du har vel høstfarger i hagen?
Jeg føler at bloggsamfunnet er en samling bloggere som bryr seg om hverandre, om enn på et virtuelt plan! Når noen ikke har blogget på en stund, blir vi nesten litt bekymret! Godt at ga fra deg et livstegn :)

Mariann sa...

Det var kjekt at du ga et lite livstegn fra deg! Nå blir det vel mindre hagerelatert å skrive om for de fleste. Klart at du kan skrive om hva du gjør i hverdagen, hvilke bøker du leser og litt om vær og helse. Vi har vel helt "vanlige" liv de fleste av oss.
Ønsker deg en fin høst framover!

Asbjørg sa...

Hei,takk for besøk på min blogg!Det er nok mange av oss som ikke har så voldsomt mye å skrive om til enhver tid på bloggen,men det er da koselig med et lite livstegn nå og da!Har faktisk tenkt på det du sier om netting over bedet,kan nok bli gjennomført etterhvert det!
Ha det godt!