onsdag 31. oktober 2012

Noen sommerminner..
Oktober synger på siste verset, i morgen skriver vi 1. november.  Da kan det kanskje passe å finne fram noen sommerminner fra turen til Kreta.
Det øverste bildet viser stranden nedenfor hotellet en tidlig morgen, ikke så mange badegjester så tidlig på morgenen.
Bilde to er tatt på toppen av Samariaravinen. Det er der turen nedover starter. Vi gikk ikke nedover der, vi nøyde oss med å se nedover:)
På bilde tre er det en lykkelig jente som har fått sitt store sommerønske oppfyllt, å få holde en slange. Dette er tatt nede på havnen i Chania.
På bilde fire har vi kommet til Aquaworld Aquarium i Hersonissos. Hils på Blondie som ikke brydde seg om det var noen bein i veien der hun skulle gå.
På bilde fem hilser vi på en av de grønne iguanene. Denne likte veldig godt å bli klødd på nakken.
Bilde seks viser to av de mange slangene som var der. Disse var de største, en var 60 kg og en var 65 kg. De hadde blitt matet dagen før vi var der så de var i dyp søvn. Reagerte ikke om vi klappet på de.
Dette akvariet var virkelig verdt et besøk. Skal se om jeg skriver et eget innlegg om det ved en senere anledning.  Og finner fram noen flere sommerminner.

5 kommentarer:

Marit sa...

Koselig med sommerminner! Det er jo nesten det eneste en kan hygge seg med fremover ;-)

stallnilsen sa...

Så deilig og se bilder fra sommer og sol, nu forsvinner sola her i nord og kommer ikke tilbake til oss før i slutten av januar og skinner ikke inn i kjøkkenvinduet mitt før 10 februar.

Men vi får kose oss med advent og jul, så går tia fort.

Hilsen Lisbeth ;)

Randines hageblogg sa...

Flotte bilder du har tatt fra Kreta. Kjekt å kose seg med i november!

Ruth sa...

Kreta er vel flott. Jeg har bare vært der en gang, men ønsker meg stadig tilbake. Jeg syns slanger er allreite dyr, men ølet er jeg ikke så sikker på. Men med håndtaket på ryggen så ..... Det er godt vi er flere med veskedilla. Da blir det mindre en last og mere en 'interesse'. Ikke sant?

Ha en super helg.

Unknown sa...

Godt å titte på sommeren når vi går mot vinter! Skulle gjerne gått en tur i havnen i Chania, men slangene burde holdt seg langt unna... Jeg er hysterist!

Fin søndag til deg :-)