mandag 27. juni 2011

Blogger.com irriterer meg litt.....Disse to bildene er lastet inn bare for å se om de blir værende på bloggen eller forsvinner på mystisk vis, slik som bildene jeg la inn i innlegget om kortreist tur:(
Hvis blogspot skal bli mer kranglete nå så kommer jeg til å avslutte hele bloggen, for hvis det ikke skal være mulig å legge inn bilder til et innlegg så blir det for kjedelig å skrive blogg. Og hva er vitsen med å legge inn bilder, skrive tekst til bildene og så er det bare en hvit firkant som står der plutselig..
Ahhh, godt å få det ut...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du kan jo flytte til wordpress da. Det er litt mindre muligheter med utseende, men det du legger der forblir der til du sletter det iallfall etter min erfaring. :) Det finnes også en importfunksjon for å hente inn innlegg fra andre blogger man har hatt.

Elsa sa...

Det var kanskje en ide. Men så var det å få det gjort uten at alt skjærer seg da. Er ikke så kyndig på datafeltet desverre.

Elisabeth sa...

Hmm..så rart. Har hatt blogger i mange år,men lite problemer med det.
Jeg bruker Window Live Writer som skriveprogram, lett og legge inn bilder og skrive i. Gratis og laste ned fra nettet også ;)

potentilla sa...

Du har ikke slettet bildene fra maskinen din etter at du la dem inn på bloggen da?
Gjør du det blir de borte på bloggen også.