mandag 2. november 2009

Varm start på november og en utfordring

Miapusen skal få lov til å pryde innlegget i dag. Hun ligger på pleddet sitt og lar verden seile sin egen sjø. Maten får hun servert og hun får det hun liker så da er det ingen grunn til å stresse etter føden. Tar seg bare en liten tur utenfor døren for helt nødvendige ærender. En ærverdig kattedame tar ikke i bruk dokassen før kulden og snøen gjør det for ufyse å gå ut. Da finner hun veien til vaskekjelleren til sånne ærender:)
Om natten deler hun seng med far i huset.

Oktober avsluttet med rimfrost, og november kom med milde grader. I dag har det vært 12,6°C og oppholdsvær. Og det har blåst skikkelig fra sørøst. Trærne har blitt rensket for det løvet som hang igjen, og vinden har lekt med løvet som har hvirvlet rundt på bakken i en forrykende dans.
Jeg har vært ute og samlet sammen alle tomme potter og satt de inn i drivhusgangen. Der får de stå til jeg begynner pottevasken. Alle såbretta er stablet sammen og er klare til vask.
Pottene med stauder er satt ned i ventebed til våren. Jeg er spent på hvor mange som overlever vinteren. Dette er av årets sådd så plantene er ikke så store. Pallekarmbedet ved drivhuset har blitt rydda for ihjelfrosne hostablader og har fått et dekke av løv og mold. Ellers har jeg rydda sammen alt som kunne blåse avsted, for her tar sørøsten skikkelig tak når den setter i gang.
I følge værmeldinga så skulle dette været fortsette hele uka. Håper at vinden løyer noe så kanskje det blir en mulighet å få gjort litt mer ute uten å være i le for vinden.

Orchis har utfordret meg. Den er på svensk, men jeg tar den på et litt dårlig oversatt "svorsk"

Utfordring med E:

Utfordre 5 personer og berett det for dem samt personen som har utfordret deg. Hvert svar må begynne med første bokstaven i navnet ditt. Alle svar må være riktige ikke finn på noen ord. Om personen som utfordret deg har et navn som begynner med samme bokstav som ditt, får du ikke gi samme svar som han/hun har gjort. Du får heller ikke skrive samme svar to ganger, eller skrive ditt navn som svar( unntatt spørsmål 1)

1. Hva heter du: Elsa
2. Ett ord på 4 bokstaver: Erte
3. Jentenavn: Erna
4. Guttenavn: Egil
5. Yrke: Elektriker
6. Farge: Eosin( rødt fargestoff)
7. Klesplagg: Ermeløs kjole
8. Mat: Ertesuppe
9. Sak i baderommet: Etterbarberingskrem
10. Plass/By: Ervik
11. En årsak til å være sen: Endeløs kø
12: Noe man roper: Ej ej ej eia
13. Film: E.T
14. Noe man drikker: Eplesaft
15. Band: Edelseer
16. Dyr: Elg
17. Gatenavn: Ekraveien
18. Bil: El-bil
19. Sang: Edelweiss

Denne utfordringen har gått så lenge nå at jeg sender den ikke videre. Er det noen som føler seg kallet er det bare å ta den.

3 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

Søt puse som nok koser seg best inne på sitt teppe.
Potter behøver en ikke vaske før det er bruk for dem, eller hvis vaskeånden skulle komme over en.
Foreløpig er det vindstille her, men meldt kraftig vind igjen.

Ønsker deg en fin dag!

orchis sa...

Hyggelig at du tok deg tid til utfordringen.
Ser og høres ut som en svært fornøyd pusekatt!
God uke til deg!

Unknown sa...

Har ikke fått den utfordringen, men blir for vanskelig på C, vil jeg tro.

Ellers så merker jeg at det ikke er den store lysten til utelivet for pusene mine heller.