onsdag 5. august 2009

Nattugle med lakenskrekk...

...det er meg det. Jeg er en skikkelig natteravn, sikkert noe som henger igjen fra de årene jeg jobbet som nattevakt.
Jeg må si tusen takk for alle koselige besøk og kommentarer på forrige innlegg. Det er så koselig med besøk i bloggen, og særlig når de som titter innom legger igjen en hilsen så jeg ser at dere har vært der:-)
-
Ang. spørsmål om storhjortetrøsten som jeg skrev om i forrige innlegg. Det ble så vidt jeg husker plantet tre små pingleplanter som har stått på samme sted og fått vokse i fred i flere år. Der den er plantet er det dyp og kraftig jord, samt at det blir ikke så tørt i jorda der. Så den har ideelle vokseforhold. Desverre noe utsatt for vind så det hender den må få litt støtte når det blåser som verst, særlig hvis det er regn i tillegg. Når det er sagt så er det en plante jeg absolutt anbefaler å ha i hagen. Den kan brukes som hekk og den kan brukes som solitærplante.
-
Nå er det bare tre dager til jeg skal reise på ferie. Jeg har kommet så langt i forberedelsene at jeg har funnet fram kofferten. Hamstret inn Antibacservietter og sjekket at reiseapoteket har det innholdet det skal ha og thats that. Reiselektyre og musikk på MP3-spilleren er på plass. Så kommer vel resten på plass i kofferten siste dagen. Håper at alt som jeg må ha med blir med, særlig ladere til kamera og mobiltelefon. Jada, jeg har skrevet huskeliste;-)
-
Nå er det på tide at denne nattuglen finner soveplassen, Bonnie har vært og sett etter meg flere ganger og lurt på om det skal bli noe soving i natt.

Nattinatti..

8 kommentarer:

Mariann S sa...

Det blir deilig å få sol på kroppen tenker eg :) Sommaren som var lovd her eg er no, er ikkje på plass endå - hm. Må nok smøre meg med tålmodighet, solkremen får eg smøre meg med en annen gang ;)

Berit sa...

God ferie, Elsa, og stell pent med kneet!

Randines hageblogg sa...

Mens du har lakenskrekk om kvelden, har jeg den om morgenen.

God tur til Kreta, gled deg til sol og varme!

hajal. sa...

Ser at Randine og eg har samme forhold til lakenet... hehe..

Kos deg på Kreta Elsa, det gjer nok godt med total avslappning,og så kan kansje kneet og få kvile og ro når du slepp å ta det med rundt i hagen ei stund ?
Eg hadde besøk av Reidunn og Flemming på mandagskvelden, dei var på rundtur. Det vart ein koseleg prat og ei lita runde i den i år så forsømde hagen... håpar formen tek seg opp så eg kjem ajour igjen!

God ferie til deg og gubben !

Lunalei ;-) sa...

Har vært i Kreta to ganger, det er kjempefint der. Og nyyydelige badestrender! Håper du kommer til å storkose deg med sol, - og kanskje litt svak bris! Husk solkrem!!! Stor klem fra Lunalu

Margrethes hus og hage sa...

Så deilig med ferietur til varmere strøk! Det var jo noe å ønske seg etter en kald og fuktig sommer!

Jeg har ikke vært nattevakt, men holder koken ganske sent allikevel :) typisk b-menneske!

Ha en fin kveld, og kos deg på ferie!

Hilsen Margrethe

Elsa sa...

Tusen takk for koselige kommentarer.
Å ja, jeg skal nok kose meg på Kreta selv om kneet krangler.

Reidunn sa...

God tur til Kreta, Elsa - kos deg!
Vi møtest vel ein gong til hausten - det har ikkje lukkast før i sommar.
eg ventar på bestemmelse om gravemaskin og anbud - Fælt til prisar for tida -