torsdag 12. mai 2016

En fin dag....

Dagen idag har vært en skikkelig utedag, og jeg har fått gjort en hel del i beda. Plantet om stauder, delt og flyttet på noen stauder. 
Det Silje og jeg holder på med nå er en real omlegging av hagen. Siste åra har det ikke vært noe gjort i beda, og ugresset har tatt overhånd. Så nå spar Silje vekk ugress og jeg redder stauder som dukker opp.   Tror ikke vi rekker over alt denne sommeren, det kommer litt an på  om værgudene spiller på lag også. 
Noen bilder tatt ute i hagen idag. Plantene har det travelt med å komme opp av jorda og ut av vinterdvalen. De har vokst med rekordfart siste dagene. Noen av hostaene tittet opp av jorda med det samme snøen var tint vekk. 

4 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

Når været er bra er det kjekt med litt hagearbeid, kjekt at noen planter blir reddet-

Ha en fin dag!

Jannibele sa...

Så spennende med litt omlegging av hagen. Den er i utvikling, på lik linje med oss mennesker. Det er en fin ting. Flott blomstring. Det går fort nå. Nye skjønnheter dukker opp hver dag.
Kos dere i hagen.
Jannicke

krepsemor sa...

Så fint at du har god hjelp når du har tatt fatt på et så stort arbeid! Det er tungt å spa ugress, og så er det så mye hyggeligere å ha selskap også! Det kommer til å bli flott når dere er ferdig! Gleder meg til å se!
Desverre viser været en annen side nå, med nysnø i fjella, surt og kaldt!
Ønsker deg ei flott helg!

Furulunden sa...

Enhver hager (altså oss) har en del endringer i hagen. Og det er jo en av tingene som gjør det så spennende :) Ha en finfin pinse :)