mandag 11. februar 2013

Tiden går.....

......og det er kanskje på tide å besøke bloggen igjen. Den er blitt sørgelig forsømt i vinter. Ikke det at jeg har glemt bloggene, jeg er da jevnlig innom og leser bloggene.    Det blir litt lite med kommentarer, men det skyldes litt latskap, litt mangel på skrivelyst og en hel del irritasjon over disse krøkkete bokstavene enkelte bruker for at en skal få legge inn en kommentar. Når jeg ser disse da forlater jeg den bloggen uten å gi meg til kjenne.


For å vise at jeg ikke har vært helt uvirksom i vinter  legger jeg inn noen bilder av det jeg har holdt på med siden i høst.  I tillegg har det blitt noen  tjukkragger, luer, halser og en poncho som ble gitt bort i julegaver.
Jeg ser i bloggene at mange har begynt med såing og bestilling av frø.  Akkurat det er helt ute hos meg denne vinteren og våren. Alle frøkataloger og nettkataloger blir glatt oversett. Jeg skal ikke så et frø dette året. Skal jeg falle for fristelsen når våren kommer så blir det frø som  jeg kan så direkte i jorda ute. 
I drivhuset er det fullt av ihjelfrosne planter. Alt jeg hadde satt inn der i høst strøk med da frosten kom og termostaten på ovnen gikk dukken. Da jeg oppdaget dette var det for sent å redde plantene.  Ergelig med pellisene og cannaplantene, men planter kan erstattes.
Så denne vinteren har jeg slått med på strikking  istedet for frø og såing. Fint å kombinere med sporten på TV:)
Flettegenseren  har jeg strikket etter et mønster som sto i Hjemmet for 20 år siden, de andre arbeidene er fra diverese Dropskataloger. 
Og så kald som denne vinteren har vært er det godt med tykke ullplagg.  Nå er det kommet noe snø, men det var lenge barfrost og telen er blitt  nokså dyp. Mange har fått merke det på vannforsyninga, både med tomme brønner og frosne vannrør.
 Det blir litt spennende til våren og sommeren å se hva som har overlevd av planter  ute i beda. 

I tillegg til strikkinga har det også blitt lest endel bøker, og endel bøker ligger på vent.  Det får jeg ta i et annet innlegg.
  Ikke rart at tiden flyr, jeg skal jo gjøre litt husarbeid innimellom også......
Heldigvis går det fort mot vår nå, vi er gjennom det verste av vinteren. Ja, ikke for det - mars kan være drøy å komme gjennom den. Særlig hvis det kommer en skikkelig snøri, men  en får se på det positive. Dagen blir lengre og sola kommer høyere på himmelen for hver dag.
Ha en fin dag du som tar et besøk i bloggen min:)

3 kommentarer:

Unknown sa...

Så kjekt å se deg på bloggen igjen! En ting er sikkert; du har i alle fall ikke vært lat i vinter ;-) Du verden for noen lekre strikkaplagg! Stor * til deg!

Jeg er ikke flink med håndarbeid, så bloggen er min hobby. Og endelig er jeg i bloggmodus igjen. Selvfølgelig blir det mye fra siste ferien min, men etterhvert blir det også andre ting. Takk for at du er flink å besøke meg på bloggen.

Fortsatt fin uke til deg!

Mariann sa...

Hyggelig at du skriver på bloggen igjen! Du har jammen ikke ligget på latsiden i vinter. Så mye flott du har strikket.
Jeg hadde også en drivhusovn som sluttet å virke for noen år siden. Det er så trasig å oppdage det. Så nå har jeg to vifteovner og trådløst termometer i stuen. Det fungerer fint, bare ikke strømmen går.
Ha en fin uke!

Anonym sa...

Hei på deg.
Du har vært veldig aktiv med strikkepinnene ser jeg. Flotte produkter. Ja det blir jo litt opp og ned med denne bloggingen, men veldig flott å se deg igjen.
Ha en fin uke.