onsdag 7. desember 2011

Brrr, det er kaldt ute..

.Rimfrost

Disse to bildene er tatt 11.november 2010.

Jammen har vi fått Mr. Frost på besøk. -10,4°C er det ute nå i kveld. Stjerneklart og måneskinn er det også. Jo da, det er fint når det er sånt vær ute. Men det behøver ikke å bli noe kaldere enn dette.
Jeg kan ikke fordra kulde og kalde vintre. Da blir jeg så stiv og øm i alle ledd og muskelfester at det nesten går utover humøret.
Nå kan det være vanskelig å holde humøret oppe når smertene herjer som verst, men hva hjelper vel det? Det er mange netter det er godt å ha en bok på nattbordet, når nattesøvnen uteblir og en må opp flere ganger i løpet av natta å gå en runde i huset for at en ikke skal stivne helt.
Jaja, nå fikk jeg syte litt også på tampen av dagen:-)

Har forresten bestilt meg to bøker fra Haugen bok. De hadde et kjempetilbud på diverse bøker nå. Den ene boken jeg bestilte er faktisk en bok jeg hadde på ønskelisten min i fjor til jul, men nissen glemte den. Nemlig "Glassarven" som var årets juleroman 2010 iflg reklamen. Den andre boken som ble bestilt er "Min søster Sonja Henie". Hun var min store heltinne i barndommen. Jeg har to bøker fra før om samme damen, selvbiografien og biografien. Denne er skrevet av hennes bror Leif Henie.

Nå er det kanskje på tide å finne ladestasjonen og boka på nattbordet. Den som jeg leser nå er av Patricia Scanlan og heter "Divided Loyalties".


7 kommentarer:

Elisabeth sa...

Ikke godt med vondt kropp, håper ikke kulda blir altfor streng :)
Bøker er alltid fint å ha, litt adspredelse hvis man ikke får sove, eller bare vil slappe av litt :)

Randines hageblogg sa...

Jeg liker heller ikke kulden, nå går det heldigvis over til regn og mildvær her.
Gode bøker er er god adspredelse når smertene herjer. Håper kulder forsvinner også på dine kanter.

Ønsker deg en fortsatt fin uke!

stallnilsen sa...

Har dere det så kaldt, her har vi hatt - 5 idag, og det e det kaldeste vi har hatt ihøst, men det var fine vinterbilder du hadde ;)
Ha en fin kveld, hilsen Lisbeth ;D

orchis sa...

Håper været blir mildere og snillere med deg og kroppen din.
Ha fine dager!

Ruth sa...

En kan bli skikkelig grinete når kroppen herjer med en på den måten. Det er slitsomt og deprimerende, da er det godt å ha en varm seng og en god bok.
Men VAKKERT er det.

Ha en smertefri og fin helg.

Inger Marie sa...

Hei:)
Flotte vinterbilder...men det kan tære på kreftene med kulde og snø...vi har heldigvis ikke fått så veldig mange minus ennå:)
Takk for din koslige kommentar:)
Og god helg:)

Bestemor Drillo sa...

Stikker innom for å ønske deg og dine en fredelig Jul!
Klem fra meg!